Vlaamse  Liberalen en Democraten

 
 
 
 
   

 Jong VLD Oosterzele organiseerde voor De Warmste Week een spelnamiddag en warmste café. De opbrengst van deze actie, 3.000 euro, ging integraal naar de dienst intensieve zorgen van de pediatrie van het UZ Gent.

De actie werd op poten gezet in samenwerking met Laurent en Lien uit Scheldewindeke. Zij verloren vorig jaar hun dochtertje Louise. Wekenlang werden zij omringd met liefdevolle zorgen van het verpleegkundig personeel. Ook na het overlijden van Louise werden zij verder begeleid en konden zij blijven rekenen op de steun van UZ Intens. “We wilden al een hele tijd iets terug doen voor de mensen die ons Louise zo goed verzorgden in deze moeilijke periode. Toen voorzitter Ruben De Gusseme me op Louise haar verjaardag belde om samen iets te organiseren in het kader van De Warmste Week twijfelden we dan ook geen seconde. Ik kon me geen mooier cadeau wensen”, zegt Lien.
Er werd op de dag zelf ook nog een schilderij geveild, geschonken door ‘Atelier Bec’, de mama van bestuurslid Kaat Pien. Samen met een vertegenwoordiger van UZ Intens, en met een mooi cheque in de hand, snoven ze vorige maandag de sfeer op in Kortrijk.


 

 

 

 

 

 

Laatste update van deze website gebeurde op:  donderdag 09 januari 2020    19:35   webmaster: Aurel Kielemoes

Valide CSS!